20. ročník - "Ve zdravém těle, zdravý duch" - 1. 9. 2012

4kliceLoňské prvenství soutěže 4 klíče k velkomeziříčské bráně obhájilo domácí družstvo pod vedením starosty města Radovana Necida. Druhé místo vybojoval Křižanov, třetí Měřín a čtvrté Velká Bíteš.

Jubilejní dvacátý ročník na téma Ve zdravém těle, zdravý duch pořádal tradičně Jupiter club, letos spolu s místním Sokolem. Ve stejném duchu tedy byly postaveny disciplíny i většina programu. Soutěžící se utkali například v přetahování lanem a následném ukořistění poháru, dále s míči v hodu na koš či v jízdě na trojkolce, tažené dalším soutěžícím a další. Ukázky mezi disciplínami předvedli jak jinak než sportovci – místní oddíl karate či ze sportovního centra. Odpolední program s kouzelníkem a skákáním na trampolínách byl pro děti, večerní nabídka po soutěži pak pro dospělé. Ti zavzpomínali na osmdesátá léta při hudbě skupiny Michal David revival. Závěr patřil efektní ohňové šou skupiny Infinitos.

Text a foto: Iva Horká, Velkomeziříčsko

Velký dík za spolupráci při přípravě a organizaci 20. ročníku soutěže 4 klíče k velkomeziříčské bráně patří našim partnerům: městům Křižanov, Měřín, Velká Bíteš, Velké Meziříčí, TJ Sokol Velké Meziříčí, firmám RentalPro s.r.o., Eurowagon s.r.o., McDonald´s, PechaSan s.r.o., dále Sportovnímu centru Velké Meziříčí, oddílu karate TJ Sokol Velké Meziříčí, TS a městské policii ve Velkém Meziříčí.

Milan Dufek, Jupiter club, s. r. o.

Fotogalerie

Nahoru
Caught at shutdown