V srpnu čekají řidiče ve Velkém Meziříčí uzavírky

uzavOpravy povrchů silnic i rekonstrukce celých ulic uzavřou v srpnu a září některé ulice pro dopravu.

Řidiče čeká  mimo jiné uzavření Třebíčské, či spojovací silnice mezi Františkovem a Karlovem.


Předběžně je naplánovaná uzavírka ulice Třebíčská od křižovatky s Hornoměstskou po obloukový most, pak v zatáčce u bývalých Technických služeb po most přes železnici u křižovatky s ulicí Družstevní. Práce by měly začít v úterý 6. srpna a trvat do pátku 9. srpna. Od soboty 10. srpna pak bude oprava silnice pokračovat na ulici Družstevní od křižovatky s Třebíčskou po vlakovou zastávku. Tato uzavírka skončí v neděli 11. srpna. "Oba tyto termíny jsou zatím předběžné, závisí ještě na technologických možnostech firem, které budou opravy provádět. Předpokládám ale, že se snad nezmění," řekl starosta Radovan Necid.

Až do konce září bude uzavřena ulice Skřivanova a U Světlé, kde probíhá velká oprava kanalizace a následně pak povrchů silnice. Ulice budou uzavřeny o něco déle, než byl původní plán, vyskytly se totiž technické komplikace s přípojkami k jednotlivým domům.

Další uzavírka bude také v srpnu a v září na spojovací silnici mezi Františkovem a Karlovem, která projde celkovou opravou. "Zde ještě nevíme přesný termín prací. Silnici budeme opravovat nejen kvůli tomu, že si to její stav žádá, ale také kvůli plánované opravě silnice 602, kterou chystá kraj. Místní budou moci tuto velkou opravu po spojnici mezi Františkovem a Karlovem alespoň zčásti objíždět," uzavřel starosta Necid. 

Nahoru
Caught at shutdown