Turistům slouží nový specializovaný web

turTuristům v aktuální letní sezóně už slouží nový webový portál o městě a okolí, který spustila velkomeziříčská radnice.


Návštěvníci zde najdou nejen obsáhlé informace o městě a jeho památkách, ale například také přehled ubytovacích a stravovacích zařízení.


"Chtěli jsme, aby každý, kdo chce jet do našeho města a třeba zde i strávit nějaký čas, našel potřebné informace na jednom místě. Většinu z nich už obsahoval náš městský web, naši pracovníci si ale dali záležet na tom, aby je nejen aktualizovali, ale hlavně přehledně roztřídili na novém specializovaném portálu," popisuje vznik turistického webu starosta Velkého Meziříčí Radovan Necid.

Návštěvníci města se na portálu dozví, jak mohou na Velkomeziříčsku trávit volný čas, jsou zde i tipy na výlety, sportovní a relaxační centra, přírodní pamětihodnosti v okolí i například unikátní drobné památky, kterými je Velké Meziříčí specifické. Kromě toho si mohou rovnou na tomto webu najít nejvhodnější ubytování a získat na konkrétní penzion či hotel aktuální kontakty. Turistický portál přitom snadno najdou prostřednictvím velkého odkazu na známé adrese mestovm.cz.

"Naším cílem je, aby veškeré internetové služby byly vždy co nejpříjemnější pro uživatele a aby se daly snadno a intuitivně používat. I v tomto případě se tento cíl povedlo naplnit," řekl starosta Necid s tím, že o aktuálnost a správnost údajů se na turistickém portálu stará městské informační centrum. 

Nahoru
Caught at shutdown