Velké Meziříčí poprvé zaznamenalo velký úspěch v anketě Město pro byznys

mb

Šesté místo v celostátním kole, to znamená mezi 205 městy a 22 pražskými městskými částmi, ankety Město pro byznys letos obsadilo Velké Meziříčí.

Jde o velký úspěch už proto, že se Velké Meziříčí ankety, ve které samosprávy hodnotí přímo zaměstnavatelé z místa, účastní dlouhodobě a letos byl zlepšení opravdu skokové.


"Vysvětluji si to tím, že na uživatelskou přívětivost služeb našeho úřadu a na co nejotevřenější vztahy samosprávy klademe od počátku volebního období ten největší důraz. Je možné, že letos naše snaha konečně začala přinášet ovoce," domnívá se starosta Radovan Necid a dodává: "Jde především o společný úspěch pracovníků radnice, členů zastupitelstva a firem. Jim všem patří dík."


V anketě Město pro byznys hodnotí majitelé firem a manažeři především dostupnost a kvalitu veřejných služeb, stav infrastruktury a byrokratické prostředí v jednotlivých městech. Už v krajském kole bylo Velké Meziříčí hodnoceno velmi příznivě, když skončilo na třetím místě. Celostátní kolo pak pozitivní trend potvrdilo.

Nahoru
Caught at shutdown