Dorostenci házené podali na proti Tatranu Bohunice kvalitní výkon

9. 10. 2018

Dorostenci zajížděli v rámci třetího kola do Brna Bohunic. Po porážce v minulém kole na domácí palubovce s Handball KP Brno nás čekal o poznání lehčí soupeř. Nicméně nesměli jsme nic podcenit. Bohužel nás sužovala marodka, a tak jsme jeli pouze s jedním hráčem na střídání do hry.

Neděle 7. října 2018, 2. liga mladší dorostenci Morava Jih – 3. kolo

Tatran Bohunice – TJ Sokol Velké Meziříčí 26:35

Do zápasu jsme vstoupili dobře, obě družstva hrála s nasazením a ve velkém tempu. Naše aktivní obrana vytvářela tlak na soupeře a získávali jsme laciné míče pro rychlé útoky. Především se prosazovalo duo Jakub Mach a Radek Navrátil. Do poločasu jsme si i přes několik vyloučení vytvořili slibný náskok.

Ve druhém poločase postupně oběma družstvům docházely síly a na obou stranách bylo k vidění značné množství chyb. Naši hráči byli aktivnější a dokázali se prosazovat ze všech postů. Když jsme byli v úzkých, vzal to na sebe Vojta Svoboda, který byl po celé utkání bráněn osobně. Soupeři jsme nedovolili brankově se dotáhnout a dotáhli jsme utkání do vítězného konce v poměru 26:35.

Hráči podali kolektivní výkon, všichni se brankově podíleli na vítězství. V obranné fázi se nám dařilo hrát aktivně a rychle do předu. Na útočné fázi musíme ještě zapracovat, tam jsme měli značné mezery.

Sestava a branky: Tomáš Krčál, Lukáš Deraha – Alex Cerkal (1), Tomáš Rosa (4), Jakub Mach (7), Martin Chalupa (3), Jakub Russ (2), Vojtěch Svoboda (10), Radek Navrátil (8), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Pavel Svoboda.

Ladislav Šidlo

(Zdroj: Redakce Velkomeziříčsko)

 

Nahoru
Caught at shutdown