První uzavírka Nad Gymnáziem začne 10. července

P1207850 copyChodník v ulici Nad Gymnáziem je téměř hotový. Přichází na řadu stavba nové komunikace, která s sebou přinese uzavírky. Ty budou probíhat ve třech etapách, a to postupně shora dolů od dálničního mostu směrem ke křižovatce s ulicemi Na Výsluní a Generála Jaroše. Během nich se lidé nedostanou ke svým nemovitostem. Chodník bude se zvýšenou opatrností průchozí v celé délce. 

První etapa stavby nové komunikace a odvodnění proběhne od 10. do 29. července. Od mostu přes dálnici po křižovatku nad garážemi nebude možný příjezd k nemovitostem či navazujícím obslužným komunikacím. Křižovatka nad garážemi zůstane průjezdná.

Ve druhé etapě od 30. 7. do 18. 8. bude firma stavět spolu s komunikací i nové vjezdy ke garážím. Příjezd k nemovitostem proto nebude možný od křižovatky nad garážemi (včetně) po křižovatku nad viaduktem – ta zůstane průjezdná.

Ve třetí etapě od 19. do 31. 8. se uzavírka dotkne úseku od křižovatky nad viaduktem (včetně) po křižovatku s ulicemi Gen. Jaroše a Na Výsluní. Řidiči se nedostanou k nemovitostem ani k navazujícím obslužným komunikacím včetně příjezdu ke garážím mezi kolejemi a ulicí Na Výsluní. Křižovatka s ulicemi Gen. Jaroše a Na Výsluní zůstane průjezdná.

-red-

ETAPY NAD_GYMNÁZIEM

Nahoru
Caught at shutdown