Silnice z Velkého Meziříčí do Ořechova bude měsíc zavřená

P1880579Jak jsme již informovali, silnice kolem Velkého Meziříčí poškozené při modernizaci D1 opraví Ředitelství silnic a dálnic ČR během prázdnin. Už příští týden, 1. srpna, se bude pokračovat opravou silnice ve směru od Ořechova.

Opravovat se začne od Ořechova směrem na Velké Meziříčí, a to tak že od 1. do 7. srpna bude uzavřena silnice z Ořechova do Březejce, od 8. 8. se přidá úsek do Dolních Radslavic a od 23. srpna úsek až ke kruháči na Karlově. Tou dobou však již bude opravena silnice od Zlatého křížku do Kozlova, bude tedy možné jezdit do Lhotek a do Dolních Radslavic přes Martinice. Hotovo by mělo být do 4. září.

„Zhotovitel vyhověl našemu požadavku, aby uzavírka v Dolních Radslavicích přišla na řadu až na závěr rekonstrukce. V tuto chvíli ještě požadujeme, aby v první zářijové dny, bude-li to technicky možné, mohly stavbou projet ranní školní autobusové spoje," uvedl místostarosta Martin Kaman. Z rozhodnutí Odboru dopravy a silničního hospodářství Městského úřadu Velké Meziříčí vyplývá, že 2. – 4. září bude umožněn průjezd školního autobusu veřejné dopravy pro spoje mezi 7. a 8. hodinou ranní.

-pch-

Upozornění pro vlastníky nemovitostí v uzavřených úsecích
Stavba musí umožnit přístup k nemovitostem, nicméně příjezd autem obecně možný nebude. V nezbytných případech a za podmínky, že to umožní aktuální průběh prací, lze přejezd přes staveniště domluvit se stavební firmou.
Zástupce stavební firmy:
Ing. Tomáš Sedlák, tel.: 602 764 526, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

Nahoru
Caught at shutdown