Starosta přijal olympioniky

1. 7. 2024

P1880377Před pár dny skončila v Českých Budějovicích Letní olympiáda dětí a mládeže ČR. Kraj Vysočina na ní reprezentovalo dvaadvacet sportovců z Velkého Meziříčí. V pondělí 1. července dopoledne přijali reprezentanty na radnici starosta Alexandros Kaminaras a místostarosta Martin Kaman.

Starosta poděkoval ze skvělou reprezentaci města a také podotkl, že tolik reprezentantů z Velkého Meziříčí svědčí o tom, že sport se tu dělá na velmi dobré úrovni.

Olympionici se poté podepsali do pamětní knihy města a od představitelů města si za svoje výkony převzali zaslouženou odměnu.
Kraj Vysočina reprezentovali tito velkomeziříčáci: Atletika – Vanesa Prokopová, volejbal – Tobiáš Veselý, Tobias Čech, Jan Šebesta, Zdeněk Nováýk, Filip Štrejbar, Zdeněk Mandl, Beachvolejbal – Filip Svoboda, Antonín Pátek, Házená – Vendula Pospíšilová, Sára Juhošová, Helena Králíková, Nikol Harčariková, Veronika Dvořáková, Karolína Blaťáková, Denisa Krejčová, Matyáš Fialka, Nikolas Fexa, Daniel Červený, Jakub Chalupa, Tomáš Klíma, David Bradáč a trenér Petr Kavka.

-pch-

Nahoru
Caught at shutdown